Haemme logistiikan asiantuntijaa

18.10.2018

Haemme aktiiviseen tiimiimme logistiikan asiantuntijaa. Työkuvaasi kuuluu koko logistiikan prosessin itsenäinen hallinta Espoon toimistolla ja varastossa. Työsi käsittää tuotteiden tilaamisen, varastoon oton ja hyllyttämisen, myyntitilausten käsittelyn, tuotteiden lähettämisen ja toisinaan myös toimittamisen. Työnkuvaasi kuuluu myös tilauksiin liittyvien asiakaskontaktien hoito ja reklamaatioiden käsittely yhdessä muun tiimin kanssa.

Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, ajokortti on välttämätön ja logistiikan alan koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta positiivista, itsenäistä ja ahkeraa työotetta ja hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja.

Me tarjoamme sinulle itsenäistä työtä pohjoismaisessa konsernissa, mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhösi ja kehittää sitä.

Työ on kokoaikainen ja aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen all@nordicmedcom.fi. Täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään.

Lisätietoja antaa Anu Lehmonen-Långbacka, all@nordicmedcom.fi


Nordic Medcom on pohjoismainen yritys, jolla on pääkonttori Espoossa. Tarjoamme dialyysilaitteita ja -tarvikkeita suoraan pohjoismaisille sairaaloille.

Toimintamme peruspilareita ovat hyvä palvelu, luotettavuus, tuotteiden laatu ja toimitusten nopeus. Palveleva henkilökuntamme ja vahva ammattiosaamisemme takaavat laadukkaan myynti- ja ostoprosessin. Omat varastomme sijaitsevat Espoossa ja Boråsissa. Nordic Medcom on osa Carbonex-konsernia, joka on suomalainen perheyritys ja perustettu vuonna 1947.