Haemme myynnin assistenttia

15.9.2017


Myynnin assistentti

Nordic Medcom on pohjoismainen yritys, jolla on pääkonttori Espoossa. Tarjoamme dialyysilaitteita ja -tarvikkeita suoraan pohjoismaisille sairaaloille.

Toimintamme peruspilareita ovat hyvä palvelu, luotettavuus, tuotteiden laatu sekä toimitusten nopeus. Palveleva henkilökunta ja vahva ammattiosaaminen takaavat laadukkaan myynti-/ostoprosessin. Omat varastomme sijaitsevat Espoossa ja Boråsissa. Nordic

Medcom on osa Carbonex-konsernia, joka on suomalainen perheyritys ja perustettu vuonna 1947.

Konsernin taloudellinen asema on vakaa, Soliditet on luokitellut Oy Carbonex Ab:n parhaimpaan AAA-kategoriaan. Oy Carbonex Ab on Sailab ry:n jäsen.

Haemme aktiiviseen tiimiimme Espooseen myynnin assistenttia. Työkuvaasi kuuluu toimistotehtävät, asiakaspalvelu, tilausten teko ja laskutus, kotisivujen ja esitteiden ylläpito sekä osallistuminen asiakastilaisuuksien ja näyttelyiden järjestämiseen.

Edellytämme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja, mm. Word, Excel ja Indesign ohjelmien hallintaa. Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme sinulta positiivista, itsenäistä ja ahkeraa työotetta ja hyviä tiimityötaitoja.

Työ on kokoaikainen klo 8-16, ma-pe. Aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

CV ja vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen all@nordicmedcom.fi. Täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään.

Lisätietoja antaa: Anu Lehmonen-Långbacka all@nordicmedcom.fi