Haemme tuoteasiantuntijaa

18.1.2018

Tuoteasiantuntija, nefrologia     

Nordic Medcom on pohjoismainen yritys, jolla on pääkonttori Espoossa. Tarjoamme dialyysilaitteita ja -tarvikkeita suoraan pohjoismaisille sairaaloille.

Toimintamme peruspilareita ovat hyvä palvelu, luotettavuus, tuotteiden laatu ja toimitusten nopeus. Palveleva henkilökuntamme ja vahva ammattiosaamisemme takaavat laadukkaan myynti-/ostoprosessin. Omat varastomme sijaitsevat Espoossa ja Boråsissa. Nordic Medcom on osa Carbonex konsernia, joka on suomalainen perheyritys ja perustettu vuonna 1947. 

Haemme aktiiviseen tiimiimme tuoteasiantuntijaa. Työkuvaasi kuuluu myynti ja koulutus sekä asiakaskontaktien ylläpito ja kehittäminen. Osallistut asiakastilaisuuksiin ja näyttelyihin sekä niiden järjestämiseen. Tarvitset työssä ajokorttia ja pääset matkustamaan koko Suomessa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi terveydenhuollon koulutusta. Aikaisempi kokemus nefrologiasta, erityisesti dialyysistä katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta positiivista, itsenäistä ja ahkeraa työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja.

Me tarjoamme sinulle itsenäistä työtä pohjoismaisessa konsernissa, mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhösi ja kehittää sitä. Saat edustukseesi laadukkaat tuotteet, joihin perehdytämme sinut kattavasti.  

Työ on kokoaikainen, aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen all@nordicmedcom.fi. Täytämme paikan heti kun löydämme sopivan henkilön tehtävään.

Lisätietoja antaa Anu Lehmonen-Långbacka 0400 618 618, all@nordicmedcom.fi