Physidian ilmoitus uudesta jakelusopimuksesta Nordic Medcomin kanssa

2.9.2021

Euroopan johtava kotihemodialyysitoimittaja Physidia, ilmoittaa allekirjoittaneensa yksinoikeudella jakelusopimuksen Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Norjassa toimivan Nordic Medcom:n kanssa.

Physidia on ranskalainen yritys, joka on erikoistunut innovatiivisen ja siirrettävän kotihemodialyysijärjestelmän kehittämiseen, tuotantoon ja myyntiin. Physidia jatkaa laajentumistaan Euroopassa. Physidia on allekirjoittanut uuden jakelusopimuksen Nordic Medcom:n kanssa. Sopimuksen tavoitteena on edistää ja markkinoida S3 -järjestelmää ja siihen liittyvää kotihemodialyysihoitoa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. 

Perustamisestaan lähtien vuonna 2010, Physidia on keskittynyt kehittämään innovaatioita ja asiantuntemusta kroonisten hemodialyysipotilaiden kotihoitomuotojen turvallisuuden ja helppouden lisäämiseksi. S3-järjestelmä on suunniteltu potilaiden tarpeista ja se tarjoaa joustavan, helppokäyttöisen ja siirrettävän kotihemodialyysihoitomuodon. Vuonna 2017 Physidia aloitti kansainvälisen yhteistyönsä, jonka pyrkimyksenä oli tarjota sama joustava kotihemodialyysimahdollisuus kaikille hemodialyysipotilaille Euroopassa.

Nordic Medcom on työskennellyt munuaistautien parissa jo vuodesta 2001 ja se on ollut yksi johtava kotihemodialyysihoitomuotojen tarjoaja alueellaan vuodesta 2011 lähtien. Nyt Nordic Medcom on päättänyt kasvattaa kotihemodialyysitoimintaansa yhdessä Physidia:n kanssa. Physidia:n laitteet sopivat täydellisesti Nordic Medcom:n strategiaan ja ammatilliseen osaamiseen. Physidia:n laitteet tarjoavat munuaistautipotilaille yksinkertaisen, luotettavan ja turvallisen kotihemodialyysivaihtoehdon sekä ammatillisen ja erinomaisen palvelun, johon markkinoilla on totuttu.

Mats Grenner, Nordic Medcom:n toimitusjohtaja sanoo: ”Parhaan palvelun tarjoaminen yhdessä premium-tason laitteen kanssa on Nordic Medcom:n voittajakonsepti. Visiomme on tulla tunnetuksi joustavuuden ja liikkuvuuden aktiivisena kehittäjänä dialyysin eri muodoissa. Saavutamme tämän motollamme ‘Big enough tocope, Small enough to care’ (Riittävän suuri vastaamaan haasteisiin, tarpeeksi pieni välittämään)”.

”Olemme iloisia siitä, että olemme allekirjoittaneet sopimuksen uusimman kansainvälisen kumppanin, NordicMedcom:n kanssa ja odotamme toimintamme kasvua myös Pohjois-Euroopan markkinoilla. Me uskomme Nordic Medcom:n olevan Physidialle paras mahdollinen kumppani. Meillä on samanlainen DNA potilaiden hoitoon liittyen ja siten voimme edistää S3 Monitorin ja daily short hoitomuodon eduilla munuaispotilaiden elämänlaatua ja vapautta”sanoi Tjerkelien Henriot, Physidia’n kansainvälisen myynnin johtaja.

”Sekä Physidia että Nordic Medcom keskittyvät munuaispotilaiden hyvinvointiin ja haluavat lisätä heidän elämänlaatuaan. Jaamme saman vision munuaispotilaiden hoidon parantamisesta, näemme molemmat tämän jakelusopimuksen luovan valoisan ja antoisan tulevaisuuden,” hän jatkaa.